Na Inštitutut IRSA zaposlimo novega sodelavca/ sodelavko na delovnem mestu mladi raziskovalec.

Razpis za mladega raziskovalca

V okviru sheme stabilnega financiranja oz. programskega raziskovanja, ki ga financira Javna agencija za raziskovanje (ARRS) razpisujemo delovno mesto mladega raziskovalca oz. mlade raziskovalke. Pogodba o polni zaposlitvi bo sklenjena za obdobje do štirih let z možnostjo podaljšanja oz. zaposlitve po opravljenem doktoratu.

Pogoji za prijavo:
•    opravljena diploma druge stopnje najkasneje do konca junija 2022 iz družboslovja ali drugih ved. Prijavijo se lahko tudi kandidati, ki so že vpisani v doktorski študij,
•    starost največ 28 let,
•    raziskovalne izkušnje tekom študija in pisanja diplomske in magistrske naloge in interes za raziskovalno delo,
•    v študijskem letu 2022/2023 vpis na doktorski študij sociologije (tema je lahko interdisciplinarnega značaja).

Za prijavo nam na e-mail naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it pošljite svoj življenjepis in kratko obrazložitev teme, ki bi jo radi raziskovali v okviru doktorskega študija. Posebej izpostavite tudi temo svoje magistrske naloge ter metodologijo, ki ste jo pri tem uporabili.

Kandidate in kandidatke, izbrane v prvem krogu, bomo povabili na razgovor.

Predlagamo vam, da si pred prijavo pogledate tudi našo spletno stran in se seznanite s tematikami raziskovanja na našem inštitutu. Za morebitna vprašanja smo na voljo preko zgornjega e-maila.

Rok za prijavo: 15. maj 2022

RAZPIS

prof. dr. Frane Adam
Direktor inštituta IRSA