Kontaktni podatki

prof. dr. Matej Makarovič

doktor sociologije, raziskovalec na Inštitutu IRSA, ter redni profesor na Fakulteti za uporabne družbene študije ter na Fakulteti za informacijske študije.

Je tudi predsednik Nacionalnega odbora za upravljanje z družbenimi spremembami (MOST) pri Slovenski nacionalni komisiji za UNESCO (od leta 2012) in sopredsednik Raziskovalne mreže 36 (Sociologija transformacij) v okviru Evropskega sociološkega združenja. Kot raziskovalec je gostoval na Waterford Institute of Technology (Irska), ter na University of Nevada, Reno in Hawaii Pacific University v ZDA. Gostujoče je predaval na Univerzi v Cincinnatiju (ZDA), Ameriški univerzi v Bejrutu (Libanon), University of Hawaii at Manoa (ZDA) in Metropoltanski univerzi (Češka).

Je bivši član Strateškega sveta za kulturo, izobraževanje in znanost pri vladi RS (2005-2008), bivši član Upravnega odbora Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS (2005-2009) in član Senata za evalvacijo in Komisije za družbene vede, poslovne vede in pravo pri Svetu RS za visoko šolstvo.  V letih 2008-2012 je bil član predmetne maturitetne komisije za sociologijo.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke