Vabimo vas, da se udeležite okrogle mize, ki jo Jean Monnet Chair v okviru Fakultete za družbene študije v Novi Gorici soorganizira z Inštitutom za razvojne in strateške analize na temo: Izbrani izzivi javnega zdravja v evropskem kontekstu: izkušnje pandemije covid-19.

Okrogla miza bo potekala v sredo 22. 6. 2022, od 17:00 v prostorih Fakultete za uporabne družbene študije – v Ljubljani, na Leskoškovi 9e.

Na okrogli mizi sodelujejo:

prof. dr. Frane Adam

dr. Darka Podmenik

Maruša Gorišek

Dogodek bo moderiral prof. dr. Matej Makarovič.

Dogodek bo moč spremljati tudi virtualno, in sicer preko ZOOM povezave: https://zoom.us/j/2680309707, meeting ID: 268 030 9707

Dogodek je del aktivnosti v okviru programa Erasmus Plus Jean Monnet Chair Evropsko transnacionalno upravljanje in trajnostni razvoj. Vsebinsko je vključen v tekoče projekte na inštitutu IRSA, predvsem projekta CRP: Analiza učinkovitosti obvladovanja epidemije v Sloveniji – mednarodno-primerjalni in interdisciplinarni pristop (MZ in ARRS) in Active Citizenship in times of (post) covid-19, ki ga financira Ameriška ambasada.

Logo Embassy Ljubljana
"This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State"

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke