Kontaktni podatki

dr. Darka Podmenik

znanstvena sodelavka

Dipl. sociologinja, mag. komunikacijskih ved in dr. sociologije, deluje kot raziskovalka na Inštitutu za razvojne in strateške analize v Ljubljani. Področja njenega raziskovalnega dela so med drugim prehod mladih (diplomantov) iz sfere izobraževanja v sfero dela, aktivno državljanstvo, kvalitativne in kvantitativne metode v družboslovnem raziskovanju. Bila je vodja slovenskega tima mednarodnega projekta UC-Crowd in raziskovalka v mednarodnem projektu CONTEST, ki se izvajata na inštitutu IRSA.

Več let se je ukvarjala z evalvacijo visokošolskega izobraževanja in vlaganji v visokošolsko izobraževanje. Predavala je predmet »Sociologija množičnih medijev« na Oddelku za bibliotekarstvo Filozofske fakultete, Univerza v Ljubljani in predmet »Iskanje zaposlitve in mladinski trg dela« na Fakulteti za aplikativne družbene vede v Novi Gorici in Fakulteti za informacijske študije v Novem Mestu.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke